• MA - ZAT 08.00 - 18.00
  • Koele mei 14 Breda.
  • 076-5324801

Witgoed transport

Tips

Met onderstaande tips maakt u het verhuizen van een koelkast gemakkelijk en zorgt u dat u deze na transport nog steeds kunt gebruiken.

1. Zet de koelkast 1 dag voor het verhuizen uit

Zo kan de koelkast ontdooien en kunt u het water eruit laten lopen. Dit is gelijk een mooi moment om de koelkast schoon te maken. Vergeet daarbij vooral de rubbers niet. Dit is een onderdeel dat nog weleens overgeslagen wordt en waar veel vuil zich ophoopt.

2. Ontdooi de vriezer

Wanneer uw vriezer onder het ijs zit, dan werkt deze ook niet meer goed. Het kost meer energie om de koelkast koel te houden en dat is zonde van het geld. Gaat u de koelkast vervoeren, dan is dit een ideaal moment om de vriezer weer eens te ontdooien. Leg er handdoeken in om het vocht op te vangen. Heeft u wat meer haast? Dan kunt u ook een pan heet water in de vriezer zetten en deze sluiten. Dit bevordert het ontdooien. Pas met ontdooien met een föhn dat deze niet in contact komt met het water in verband met kortsluiting.

3. Verwijder losse onderdelen van de koelkast

Haal voor het vervoer van de koelkast de planken en lades uit de koelkast. Heeft u glazen platen? Wikkel deze dan in een deken om ze voor transport te beschermen.

4. Zet de deur vast

Als u de koelkast tijdens het transport onder de juiste hoek houdt, dan kan de deur niet open vallen. Wilt u geen enkel riscio lopen, dan is het raadzaam om de deur vast te zetten met een spanband of eventueel met ducttape.

5. Gebruik steekwagen

De meeste koelkast zijn niet heel zwaar en dus gemakkelijk te tillen. Toch is een steekwagen een van de handigste verhuismiddelen en wordt het verhuizen van de koelkast een makkie als u deze op de steekwagen zet.

6. Laat de koelkast na het verhuizen uit

Zet de koelkast na het verhuizen niet meteen aan. Laat deze eerst 12 uur staan, zodat de koelvloeistof weer op zijn plaats kan zakken. Doet u dit niet, dan het koelmiddel gaan schuimen en dit kan ten koste gaan van uw koelkast.

Met deze tips kunt u de koelkast veilig vervoeren.

Kosten vervoeren koelkast

Vervoer van uw koelkast kan vanaf 60 euro verzorgd worden. Dit is inclusief:

  • de hulpkracht;
  • 5 kilometer rijden;
  • 30 minuten laadtijd;
  • incl. 21% BTW.

Dit tarief is ongeacht de etage waarop geleverd moet worden. Meer hulp, meer kilometers en meer laadtijd gaat tegen meerprijs.

Geef nu uw gegevens door en verhuis uw koelkast goedkoop met De Meubel Trein van Otopark.

* Gratis verzekerd tot €100.000. Hierbij geldt een eigen risico van €50.

Of u nu veel hulp nodig heeft tijdens uw verhuizing, of alleen het hoogst noodzakelijke, u bepaalt welke dienst u bij ons afneemt en hoeveel u betaalt. Wij werken met verhuispakketten waarbij u kunt selecteren hoeveel Sjouwers u in wilt zetten met welk formaat verhuiswagen en gedurende hoeveel uur. Daarom is het verstandig om telefonisch contact en/of het contact formulier in te vullen.

Wilt u  graag een van onze medewerkers spreken, bel dan met de volgende telefoonnummer en kies in het menu de optie waarvoor u belt.

Tel.: 076-5324801

Voornaam
Achternaam*
Email*
Tel:
Je bericht