• MA - ZAT 08.00 - 18.00
  • Koele mei 14 Breda.
  • 076-5324801

MEEST GESTELDE VRAGEN

Van maandag tot en met vrijdag gaat de huurperiode van een (1) dag in om:

08.00 uur ’s morgens. De huurauto dient de daaropvolgende dag uiterlijk 08.00 uur te zijn ingeleverd.
17.30 uur ’s avonds. De huurauto dient de daaropvolgende dag uiterlijk 17.30 uur te zijn ingeleverd. Wij hanteren geen halve dag tarief.

In het weekend worden geen halve dag tarieven gehanteerd. Op zaterdagen dient de huurauto voor 17.30 uur te worden ingeleverd in verband met onze zondagsluiting.

Een auto huren voor zondag? U dient de huurauto dan zaterdagavond tussen 17.30 en 18.00 uur op te halen bij betreffende vestiging en uiterlijk maandagmorgen 07.45 uur in te leveren tenzij anders overeengekomen. Deze regel wordt eveneens gehanteerd in geval van feestdagen.

Met KerstPasen en Pinksteren dient u minimaal 2 dagen huur af te nemen tenzij anders overeengekomen.

RESERVEREN

Reserveert u via de site, houdt u er dan rekening mee dat er naast de automatische ontvangstbevestiging TEVENS een reserveringsbevestiging – hetzij via mail of telefonisch – van een van onze medewerkers volgt. Blijft deze achterwege, neemt u dan a.u.b. telefonisch contact op.

Wij behandelen uw reservering zo spoedig mogelijk.

Betreft het een reservering voor dezelfde dag dan dient u telefonisch contact op te nemen.
Aanvragen buiten onze openingstijden, op zon- en op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.

ANNULEREN

Het annuleren van een huurauto is gratis tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode.

Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de huurperiode behoudt Autoverhuur Otopark zich het recht voor uw aanbetaling niet te restitueren of u 10% van de huursom in rekening te brengen.

Voor verlenging dient men altijd een nieuwe huurovereenkomst te tekenen.

Borg is een garantiestelling voor de verhuurder. De hoogte van de borgsom wordt bepaald door het eigen risico en de waarde van een volle tank brandstof met een minimum van € 300,00 voor binnen Nederland en  € 500,00 voor buitenland. Vooraf dient een waarborgsom te worden betaald. Dit kan contant of met uw pinpas/creditcards.

Ook kunt u voorafgaand per bank de gevraagde waarborgsom overmaken.

De hoogte van de waarborgsom is afhankelijk van

    • Binnenland-buitenland
    • de huurperiode

Bij autoverhuur Otopark heeft de klant zelf controle over zijn/haar borg. Uw waarborg makkelijk en veilig terugpinnen is mogelijk.

U heeft als huurder de plicht om ons bij de reservering op de hoogte te stellen als u naar het buitenland wenst te rijden en naar welk(e) land(en) het betreft.

ANWB voor de Zaak staat op kenteken geregistreerd en is op maat samengesteld; alle huurauto’s worden in geval van pech geholpen, ongeacht wie er achter het stuur zit.

Voor adequate hulpverlening voor de zaak is het van groot belang dat u het speciale hulpverleningsnummer voor bedrijven belt.

De telefoonnummers van de Wegenwacht staan op de voorruit van ieder huurauto vermeld.

Bij pech in Nederland: 0900 9000 888

Bij pech in het buitenland: +31 88 269 1464

Stel mijn auto/busje gaat kapot, krijg ik wel een vervangend voertuig?

Mocht de Wegenwacht uw auto/busje niet kunnen repareren, dan krijgt u indien voorradig een passend voertuig ter vervanging. Kijk in de voorwaarden voor meer informatie.

Met een inzittendenverzekering heeft u recht op een uitkering als u of een inzittende van uw auto door een ongeval komt te overlijden of blijvend invalide raakt.

  • Een ongevallen inzittendenverzekering keert een vast bedrag uit als u of een inzittende ten gevolge van een auto-ongeval komt te overlijden of blijvend invalide raakt. De hoogte van de werkelijk geleden schade is dus niet belangrijk, ook niet wie er schuld heeft. Er zijn, afhankelijk van de verzekering, meerdere opties voor de hoogte van het verzekerde bedrag, variërend tussen € 5.000 en € 75.000 euro.
  • Een schade inzittendenverzekering keert daarentegen de werkelijk geleden schade uit van bestuurder en inzittenden bij een ongeluk. Dit zijn niet alleen medische kosten en materiële schade, maar kan ook smartengeld zijn en uitvaartkosten in geval van overlijden. Net als bij de ongevallen inzittendenverzekering, maakt het ook bij de schade inzittendenverzekering niet uit wie er schuld heeft aan het ongeluk. De hoogte van het verzekerde bedrag verschilt per verzekeraar, meestal rond 1 miljoen euro.

Elke huurauto van autoverhuur Otopark is verzekerd, inclusief een inzittenden verzekering. U heeft wel een standaard eigen risico in geval bij schade. Uw eigen risico bedraagt minimaal € 500,00 en maximaal € 1500,00 (bakwagen). Eigen risico verlagen is mogelijk tegen een betaling van € 10,00 per dag.