• MA - ZAT 08.00 - 18.00
  • Koele mei 14 Breda.
  • 076-5324801

Extra Service

Extra Services

Verhuisartikelen
Winterbanden
Navigatie/GPS
Veiligheids KIT
Kinderzitjes

Verhuisartikelen:

Otopark Autoverhuur biedt u alle mogelijkheden om uw verhuizing zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt bij Otopark terecht voor het huren van steekkarren, traplopers, meubelplateau’s en verhuisdekens. Daarnaast verkoopt Otopark Autoverhuur verhuisdozen.

Winterbanden: 

Al onze huurauto’s met all season banden zijn op aanvraag en alleen telefonisch te reserveren. Voor prijzen, beschikbaarheid en telefonische aanvragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 076-5324801

Navigatie/GPS:

Bent u niet in het bezit van een navigatiesysteem/GPS? Geen probleem! Wij bieden u de mogelijkheid om deze extra bij uw huurauto te reserveren.

Veiligheids KIT:

Bij de huur van uw huurauto kunt u de kit aanschaffen voor € 24,95,- per stuk. Het is uitsluitend mogelijk om de kit te kopen op de vestiging. De kit bevat: gevarendriehoek, reflectievest en een gecertificeerde eerste hulp set volgens de Europese norm (DIN13164).

Kinderzitjes:

Kinderzitje huren voor kinderen van 1 – 3 jaar.

Het kinderzitje is de opvolger van het babystoeltje. Kinderen van 1 – 3 jaar kunnen met een kinderzitje rechtop in de auto worden vervoerd.

Boosterzitje huren voor kinderen van 4 – 6 jaar.

Een boosterzitje heeft een rugleuning en is ideaal voor kinderen van 4 – 6 jaar. De rugleuning is erg belangrijk omdat deze zijwaartse steun biedt voor het hoofd en de romp.

Zitverhoger zonder rugleuning huren voor kinderen van 4 – 12 jaar.

De zitverhoger is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Uw kind kan door de verhoging van de zitting worden vast gemaakt met de normale autogordel.